Paste italienesti cu sos

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • * 500 g paste italienesti in 3 culori
  • * 1 cutie ciuperci champignon
  • * 1 ceapa medie
  • * 1 cutie rosii Cirio
  • * 5 catei usturoi
  • * sare,piper,usturoi granulat
  • * verdeturi italienesti

Mod de preparare

Intr-o oala se pune apa cu sare, cand da in primul clocot se pun pastele si se fierb aprox 15 min pana se inmoaie. Dupa ce s-au fiert, se scot intr-o strecuratoare si se trec printr-un jet de apa rece.

Se toaca ceapa marunt si se caleste in putin ulei, se adauga ciupercile, usturoiul tocat si condimentele. Dupa aproximativ 5-7 minute, se adauga rosiile Cirio si o cana cu apa calda. Se lasa pe foc pana se ingroase sosul. Cand este gata se toarna sosul cald peste paste si sunt gata de servire.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise