Paste primavera

Ingrediente

  • Pentru 2 portii avem nevoie de:
  • 4-5 ghemuri de paste tagliatelle
  • 300 g piept de pui
  • 200 g smantana
  • 100-150 g branza brie
  • 5 ciuperci maricele
  • o ceapa verde
  • o legatura patrunjel
  • piper cu praf de usturoi
  • 2 linguri ulei aromat (eu mi l-am facut acasa, cu ardei iute si rozmarin)
  • 6 rosii cherry
  • ceapa “de tuns” (chives) pentru ornat (puteti folosi ceapa verde normala taiata pe lungime)

Mod de preparare

Punem pastele la fiert conform instructiunilor de pe punga. Taiem ceapa si ciupercile.

Punem ceapa la calit cam un minut cu putin ulei, taiem pieptul de pui fasii, il amestecam cu uleiul aromat, sare si piperul cu usturoi. Punem si pieptul de pui la prajit, fara alt ulei.

Peste ceapa punem ciupercile, iar dupa 2-3 minute adaugam smantana si branza taiata cubulete.

Langa pui adaugam si rosiile, pentru vreo 2 minute, cat sa se gateasca un strop.

Taiem patrunjelul si il punem peste ciupercile cu sos.

Adaugam si pastele scurse bine si amestecam pana se mai ingroasa sosul.

Montam in farfurie astfel : paste, fasii din piept de pui, rosiile si bucati de chives sau ceapa verde.

Mai multe retete delicioase gasiti pe blogul Iria.ro.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise