Paste (tagliatelle) cu pui

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 200 g. paste(tagliatelle)
  • 1 piept de pui
  • ulei de măsline
  • mărar şi busuioc tocat
  • sare şi piper,după gust

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie fasii şi se prăjeşte într-o tigaie teflonată cu foarte puţin ulei,cca.10 min.

Pastele se fierb conform instucţiunilor de pe pachet,în apă puţin sărată,se lasă la scurs,fără a le trece prin apă rece.

Se încing 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie adâncă,se pun pastele,sarea şi piperul apoi pieptul de pui.se lasă la foc mic 2-3 min.,se opreşte focul şi se adaugă verdeaţa tocată.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise