Paste (tagliatelle) cu pui

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 200 g. paste(tagliatelle)
  • 1 piept de pui
  • ulei de măsline
  • mărar şi busuioc tocat
  • sare şi piper,după gust

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie fasii şi se prăjeşte într-o tigaie teflonată cu foarte puţin ulei,cca.10 min.

Pastele se fierb conform instucţiunilor de pe pachet,în apă puţin sărată,se lasă la scurs,fără a le trece prin apă rece.

Se încing 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie adâncă,se pun pastele,sarea şi piperul apoi pieptul de pui.se lasă la foc mic 2-3 min.,se opreşte focul şi se adaugă verdeaţa tocată.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise