Pastrama de oaie

Se taie carnea bucati potrivite.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • bucati carne de oaie( pulpa sau ce bucati aveti fara oase)
  • bere
  • coriandru macinat
  • usturoi
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • busuoic verde daca aveti daca nu uscat
  • ( nu am masurat cantitatile asa ca va sfatuiesc sa puneti cate putin din fiecare dupa ochi si gust)
  • ceapa

Mod de preparare

Tin sa va anunt ca sa obtineti o pastrama frageda, e bine sa o lasati la macerat, cel putin 24 ore si cel mult 48.

Se taie carnea bucati potrivite de cca. un deget grosime. Intr-un vas se face marinada, se amesteca coriandrul, busuiocul, sare, piperul, cimbrul, ceapa taiata felii si usturoiul zdrobit. Se pune carnea se acopera vasul si se da la frigider. Daca marinada nu acopera toata carnea, trebuie ca dupa 12 ore sa amestecati prin carne.

Se incinge gratarul si se pune bunatatea de carnita. Se rumeneste frumos pe ambele parti si se mananca pe loc :D alaturi de un mujdei cu rosii.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise