Pastrav la cuptor

Pestele spalat, il condimentam cu sare si piper,stropim cu zeama de lamaie, lasam 15 minute la frigider

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 pastravi mari
  • 4 rosii shery
  • o ciuperca Truffa (daca se poate)
  • 50 ml vodka pentru fiert ciuperca
  • 2 bucati de usturoi verde
  • sare,piper
  • 2 linguri ulei de masline
  • 25 ml vin alb
  • 1/2 lamaie
  • frunze proaspete de menta
  • Garnitura:
  • Taitei din faina de orez
  • o lingura de unt
  • sare, piper, patrunjel verde

Mod de preparare

Pestele spalat, il condimentam cu sare si piper,stropim cu zeama de lamaie, lasam 15 minute la frigider,dupa care umplem pestele cu bucati din rosie,usturoi si frunze de menta.Asezam pestii in vas de yena uns cu putin ulei de masline,ornam cu felii de rosie,lamaie, frunze de menta si ciuperca fiarta in vodka. Adaugam vinul,acoperim cu folie de aluminiu si dam la cuptorul incins pentru 20 minute.Servim cu garnitura de paste din faina de orez,pregtite dupa reteta de pe ambalaj.Ornam cu patrunjel proaspat.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise