Pastrav prajit cu cartofi si morcovi fierti

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg pastrav
  • 1/2 kg cartofi
  • 4 morcovi
  • 1 lamaie
  • 1 legatura patrunjel,
  • sare.
  • Pt prajit:
  • faina
  • ulei

Mod de preparare

Se curata si se spala pestele, se sareaza, dupa care se da prin faina si se prajeste in ulei incins. Se scoate pe un servetel absorbant, se aseaza pe un platou.

Cartofii si morcovii se curata, se taie cubulete sau rondele si se fierb in apa cu sare, dupa care se scurg si se aseaza langa peste.

Se toaca marunt patrunjelul, lamaia se taie felii subtiri si se orneaza platoul.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise