Pateuri cu branza de oi

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg foietaj
  • 300 g branza de oi
  • 2 oua
  • piper
  • mac

Mod de preparare

Intind cu sucitorul foaia de foietaj,tai fasii de 8-10cm, peste care asez gramajoare de branza de oi in care am incorporat un ou si piper.Indoi fasia de aluat peste care am asezat branza, lipesc bine capetele,tai pateurile la 5cm. Ung pateurile cu ou batut cu putina sare si piper.Presar mac,le asez in tava tapetata cu hartie de copt, dau la cuptorul incins pana se rumenesc. Servim calde sau reci.Se pot reincalzi in cuptor.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise