Patratele cu branza si capsuni

Aluatul il lasam sa se decongeleze la temperatura camerei.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g aluat foietaj
  • 500 g branza de vaci
  • 2 oua
  • 2 linguri gris
  • 3 linguri indulcitor
  • esenta de vanilie
  • capsuni
  • zahar pudra

Mod de preparare

Aluatul il lasam sa se decongeleze la temperatura camerei.

Intre timp mixam ouale cu indulcitorul,adaugam branza de vaci,grisul,esenta de vanilei si amestecam bine.

Dam la rece 20 min,

Intindem aluatul putin pe masa infainata,taiem patratele/dreptunghiuri.

Intepam cu furculita,in mijloc adaugam cate o lingura de umplutura,in mijloc cate o capsuna.

Dam tava la cuptorul incalzit cca 25 min pana devin aurii.

Le pudram cu zahar si le lasam sa se raceasca daca rezistam tentatiei:)

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise