Aluatul il lasam sa se decongeleze la temperatura camerei.
Aluatul il lasam sa se decongeleze la temperatura camerei.
Intre timp mixam ouale cu indulcitorul,adaugam branza de vaci,grisul,esenta de vanilei si amestecam bine.
Dam la rece 20 min,
Intindem aluatul putin pe masa infainata,taiem patratele/dreptunghiuri.
Intepam cu furculita,in mijloc adaugam cate o lingura de umplutura,in mijloc cate o capsuna.
Dam tava la cuptorul incalzit cca 25 min pana devin aurii.
Le pudram cu zahar si le lasam sa se raceasca daca rezistam tentatiei:)
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise