1.Se dilueaza un cubulet Maggi in 100ml. apa calda.Se lasa sa se raceasca.
2.Se curata salotele, se spala,se taie marunt si se calesc intr-o tigaie cu ulei de masline.
3.Se taie somonul in cuburi si se marineaza 1 ora impreuna cu salotele in apa amestecata cu cubuletul de supa Maggi si sucul de lamaie.
4.Se taie ciupercile felii.
5.Se fierb pastele penne 10 minute intr-un litru de apa cu un cubulet de supa Maggi.Cand au fiert de jumatate, deci dupa 5 minute, se adauga sparanghelul.
6.Intr-o tigaie de teflon, fara grasime,se frige somonul , apoi se adauga ciupercile si se continua frigerea, pe foc mare, 3 minute.Se adauga marinata ,in care a fost tinut somonul si se lasa sa scada apa.Se ia de pe foc, se adauga restul de ingrediente, se amesteca usor si prepararul se serveste imediat cu parmezan ras deasupra si cu un vin alb sec.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise