Penne cu sos de rosii si bacon

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente: 250 de grame de penne
  • circa 50 de grame de bacon
  • putina sare
  • 2-4 lingurite cu bulion
  • 2 lingurite cu ulei de masline si putin piper negru macinat.

Mod de preparare

Mod de preparare

Se pune apa intr-un vas la fiert. Se adauga putina sare. Cand apa clocoteste, se adauga pastele. Se lasa cateva minute, 5-7 minute. Intre timp se caleste baconul si se adauga bulionul, se amesteca si se lasa cateva minute pe foc, cat sa se lege sosul.

Cand s-au fiert pastele, se ia vasul de pe foc, se scurg de apa, dupa care se pun pe o farfurie si se toarna sosul peste penne.

Ingredientele sunt pentru fix o portie.

Pofta buna!

http://ideidelicioase.blogspot.ro

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise