Penne cu ton

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • penne
  • 1 conserva ton bucati,
  • pasta de rosii,
  • 2 catei de usturoi,
  • sare, piper,
  • ulei de masline,
  • cimbru,
  • telemea

Mod de preparare

Mai inati se pun pennele la fiert in apa cu sare.

In putin ulei de masline se prajesc cateii de usturoi. Se adauga pasta de rosii si se fierbe pana se ingroasa.

La sfarsit se adauga sare, piper, cimbru.

Peste sosul de rosii se adauga tonul. Se adauga si pastele si se mai lasa 1 minut pe foc pana se patrund si pastele. Se presare pe deasupra telemea rasa.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise