Penne cu ton

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • penne
  • 1 conserva ton bucati,
  • pasta de rosii,
  • 2 catei de usturoi,
  • sare, piper,
  • ulei de masline,
  • cimbru,
  • telemea

Mod de preparare

Mai inati se pun pennele la fiert in apa cu sare.

In putin ulei de masline se prajesc cateii de usturoi. Se adauga pasta de rosii si se fierbe pana se ingroasa.

La sfarsit se adauga sare, piper, cimbru.

Peste sosul de rosii se adauga tonul. Se adauga si pastele si se mai lasa 1 minut pe foc pana se patrund si pastele. Se presare pe deasupra telemea rasa.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise