Pepene galben cu inghetata

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 pepene galben
  • inghetata (in functie de cantitatea dorita)
  • ciocolata

Mod de preparare

Pepenele se spala,apoi se taie astfel incat sa fie usor de curatat inauntru.

Dupa ce ati scos samburii, cu un cutit taiati peretii pepenului prin interior astfel incat sa obtineti un spatiu destul de mare pe care sa il umbleti cu inghetata. Cu o lingura speciala pentru inghetata adaugati treptat globuri inauntrul pepenului (eu am folosit inghetata de caramel-de regula merge inghetata de vanilie, dar asta am avut la indemana).

La final pentru un aspect mai special puteti fie sa razuiti ciocolata, fie sa taiati si sa asezati dupa plac impreuna cu restul de pepene taiat bucatele. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise