Peste "a la bonne femme"

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 buc. peste
  • 100 gr. ciuperci
  • un ou
  • 3 galbenusuri
  • 100 gr. miez de piine
  • 3 lingurite lapte
  • sare
  • piper
  • 3 buc. rosii
  • o ceapa
  • patrunjel verde
  • 5 linguri de ulei

Mod de preparare

Se toaca ciupercile, patrunjelul si ceapa. Se rumeneste totul repede in doua linguri de ulei. Se adauga miezul de piine muiat in lapte si scurs, oul batut intreg, sare si piper. Se umple cu acest amestec interiorul unui peste curatat de solzi si intestine. Se unge cu restul de untdelemn. Se da la cuptor, acoperind pestele cu felii de rosii si daca doriti aromati cu cimbru, maghiran, dafin.

Se serveste ca prim fel cu cartofi natur

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise