Peste copt in folie

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un peste mare ,curatat
  • felii de ghimbir proaspat
  • 2 catei de usturoi taiati felii
  • o ceapa verde taiata rondele
  • coriandru verde tocat,o legaturaq mica
  • o legatura de patrunjel tocat
  • o lamiie taiata felii
  • 2 linguri sos de soia
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Pe o folie de aluminiu se pun toate ingredientele si deasupra se pune pestele;se ruleaza folia de aluminiu si se da la cuptor cam 30 min

Se scoate din cuptor,se pune pestele pe un platou cu felii de lamiie in jur

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise