Peste cu legume la cuptor

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 morcovi
  • o jumatate de gulie
  • 1 patrunjel radacina si frunze
  • 1 ceapa
  • 1 telina
  • o cutie de boabe de porumb,
  • 1/2 kg peste
  • condimente

Mod de preparare

Curatam legumele si le taiem cubulete. Ungem o tava iena cu ulei sau unt si punem legumele in tava, condimentam putin si le punem la cuptor acoperite cu hartie de copt. Lasam 20 de minute si scoatem. Punem porumbul peste legume si apoi bucatile de peste, presaram putin patrunjel verde si dam din nou la cuptor pentru cca 20 de minute.

Putem face si o mamaliguta langa si mujdei de usturoi.

Rapid si gustos!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise