Peste cu legume la cuptor

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 morcovi
  • o jumatate de gulie
  • 1 patrunjel radacina si frunze
  • 1 ceapa
  • 1 telina
  • o cutie de boabe de porumb,
  • 1/2 kg peste
  • condimente

Mod de preparare

Curatam legumele si le taiem cubulete. Ungem o tava iena cu ulei sau unt si punem legumele in tava, condimentam putin si le punem la cuptor acoperite cu hartie de copt. Lasam 20 de minute si scoatem. Punem porumbul peste legume si apoi bucatile de peste, presaram putin patrunjel verde si dam din nou la cuptor pentru cca 20 de minute.

Putem face si o mamaliguta langa si mujdei de usturoi.

Rapid si gustos!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise