Peste cu sos de hrean si rosii

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -2 bucati file peste,
  • -o lingura hrean(din conserva)
  • -2 linguri zeama de lamaie,
  • -o rosie medie,
  • -o ligurita cimbru,
  • -200 g iaurt sau smantana,
  • -marar verde,
  • -sare,
  • -piper,
  • -1-2 linguri ulei

Mod de preparare

Se curata, se spala si se scurge bine pestele dupa care se sareaza, se condimenteaza cu piper si cimbru. Se prajeste pe ambele parti pe tigaia unsa.

Intre timp, se opareste rosia, se curata de pielita si de seminte si se toaca foarte marunt. Se pun intr-un bol hreanul, zeama de lamaie, iaurtul(smantana), un praf de piper, rosia si mararul verde si se amesteca bine. Sosul este destul de picant, insa merge foarte bine la peste sau chiar pui, vitel.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise