Peste cu varza

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1
  • 5 kg. peste (crap
  • stiuca etc.)
  • 1 varza acra
  • 200 gr. ulei
  • 300 gr. rosii
  • 1 buc. ardei gras
  • boabe de piper
  • sare

Mod de preparare

Se curata si se spala pestele, se freaca cu putina sare si se taie in bucati. Se desface varza in foi, se taie marunt ca taiteii si se stoarce putin de zeama. Se incalzeste bine pe tava, se pune ulei in care se caleste varza. Cind este pe jumatate calita se adauga rosiile, boabele de piper si ardeiul taiat marunt. Se amesteca totul bine, iar deasupra se asaza bucatele de peste, indesindu-le putin in varza. Se da la cuptor avind grija sa se stropeasca pestele din cind in cind cu zeama lasata de varza. Cind pestele s-a inmuiat se scoate tava din cuptor si se lasa sa se raceasca.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise