Peste impanat cu omleta

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • avem nevoie de doi pesti fara oase si fara piele
  • un ou
  • ulei pt prajit
  • pan rallado (paine razuita
  • e ca un fel de gris)
  • sare
  • piper.

Mod de preparare

Taiem fiecare peste in doua bucati, presaram cu sare si piper, trecem prin oul batut si dupa aceea prin pan rallado si prajim in ulei bine incins. Il acompaniem de o omleta si salata.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise