Peste impanat cu omleta

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • avem nevoie de doi pesti fara oase si fara piele
  • un ou
  • ulei pt prajit
  • pan rallado (paine razuita
  • e ca un fel de gris)
  • sare
  • piper.

Mod de preparare

Taiem fiecare peste in doua bucati, presaram cu sare si piper, trecem prin oul batut si dupa aceea prin pan rallado si prajim in ulei bine incins. Il acompaniem de o omleta si salata.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise