Peste in aluat crocant

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • peste
  • oua
  • piper
  • sare
  • faina
  • ulei
  • boia

Mod de preparare

Pestele se taie in doua si se curata de oase (macrou), dupa care se da cu piper, sare, boia de ardei. Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma, dupa care se incorporeaza si galbenusurile si se adauga faina pina aluatul devine grod ca cel de clatite, amestecindu-se de sus in jos cu o lingura. Se incinge o cratita cu ulei. Pestele se da prin oua si se prajeste in uleiul incins.

Se serveste cu lamiie

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise