Peste la cuptor (cod/ file)

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 gr. -file sau cod
  • 500 gr. cartofi
  • 250 gr rosii
  • 2 ardei grasi
  • 250 gr ceapa
  • 150 gr. masline
  • 50 ml. ulei masline
  • 200 ml vin alb sec

Mod de preparare

Cartofii se taie felii se trag printr-un clocot 10 minunte la foc mare

Ceapa si ardeiul se taie fidelute se calesc in putin ulei pana ce capata o culoare aurie ,

Se aseaza cartofii in tava peste care se pun feliile de peste apoi se toarna ceapa si ardeiul ,

Rosiile se taie felii

Se adauga maslinele vinul si uleiul

Se da la cuptor 10-15 minunte.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise