Peste la cuptor cu sos de rosii

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 file de cod sau pangasius
  • 6 rosii
  • 4 catei usturoi
  • 2 cepe
  • sare, piper
  • busuioc, oregano
  • ulei

Mod de preparare

Fileurile se spala sub un jet de apa, se condimenteaza cu sare, piper si se asaza intr-o tava.

Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei pana se inoaie,apoi se adauga rosiile taiate cubulete, usturoiul pisat, busuioc, oregano si 100 ml apa si se lasa la fiert 5 min, apoi se pune sosul peste fileuri si se da la cuptor 30 min.

Se serveste alaturi de cartofi natur.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise