Peste la cuptor foarte bun

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • doi pesti
  • 1kg sare.

Mod de preparare

Spalam bine pestii (trebuie sa fie intregi), ii uscam cu hartie, punem sare intr-o tava de un deget (trebuie sa fie ca o patura), punem pestii deasupra si acoperim compet cu sare, bagam la cuptorul incalzit la 210 g timp de jumatate de ora. Dupa ce s-au facut, descoperim sarea de pe ei si ii servim calzi cu maioneza sau salata. Ies deliciosi.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise