Peste la tigaie cu fasole verde

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 2 persoane): 250 g fasole verde,
  • 2 linguri unt topit,
  • sare,
  • 400 g file de peste (cod, merlucius, salau),
  • piper proaspat macinat,
  • 150 g smantana acra,
  • 1-2 linguri mustar,
  • 1 legatura patrunjel verde.

Mod de preparare

Se curata fasolea, se spala, se rupe in doua si se prajeste in untul incins (o lingura) intr-o tigaie mare acoperita cu capac. Se adauga 3 linguri de apa si putina sare si se lasa sa dunstuiasca circa 3 minute. Se spala pestele, se zvanta, se taie cubulete, se sareaza si se pipereaza. Se scoate fasolea, se pune in tigaie restul de unt si se calesc in el bucatile de peste. Se adauga apoi fasolea si se mai lasa sa dunstuiasca - cu capac - inca 5 minute. Intre timp, se amesteca smantana cu mustarul, se toarna peste peste si se lasa sa dea intr-un clocot. Se gusta de sare si piper, se presara cu patrunjel verde tocat si se serveste fierbinte.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise