Peste pane

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • file de peste
  • zeama de lamaie
  • sare, piper
  • ulei
  • faina
  • ou

Mod de preparare

Pestele se portioneaza,se usuca in prosop, se trece prin sosul de lamaie cu sare si piper, se lasa jumatate de ora.

Oul se bate cu sare,piper si ulei.

Pesele se trece prin faina si ou, se prajeste in ulei incins, se asaza pe prosop de hartie.

Servim cu mujdei de usturoi si mamaliguta

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise