Pesto picant

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 legaturi de busuioc
  • 2 catei de usturoi
  • 50 g simburi de pin
  • 30 g parmezan
  • 5 linguri ulei de masline
  • sare si piper

Mod de preparare

Se spala busuiocul si se toaca. Se paseaza impreuna cu usturoiul pisat si simburii de pin. Se inglobeaza parmezanulras si uleiul de masline. Se sareaza si se pipareaza dupa gust.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise