Pico de gallo si Salsa

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cana de rosii taiate cubulete (fara samburi)
  • 1/3 cana de ceapa taiate cubulete
  • 1/2 lamaie verde (lime)
  • putin coriandru proaspat
  • 1 ardei iute (jalapeño) - optional
  • sare, piper
  • tortilla chips pentru servit

Mod de preparare

Se stoarce lamaia si se amesteca intr-un castron cu rosiile si ceapa taiata cubulete. Se taie marunt coriandrul. Se adauga peste celelalte ingrediente si se amesteca. Se pune sare. Se gusta daca are suficienta sare si coriandru. Se lasa la frigider o ora apoi se serveste cu nachos.

Daca doriti sa faceti salsa puneti ingredientele de mai sus in blender. Pasta obtinuta se numeste „Salsa”.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise