Pico de gallo si Salsa

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cana de rosii taiate cubulete (fara samburi)
  • 1/3 cana de ceapa taiate cubulete
  • 1/2 lamaie verde (lime)
  • putin coriandru proaspat
  • 1 ardei iute (jalapeño) - optional
  • sare, piper
  • tortilla chips pentru servit

Mod de preparare

Se stoarce lamaia si se amesteca intr-un castron cu rosiile si ceapa taiata cubulete. Se taie marunt coriandrul. Se adauga peste celelalte ingrediente si se amesteca. Se pune sare. Se gusta daca are suficienta sare si coriandru. Se lasa la frigider o ora apoi se serveste cu nachos.

Daca doriti sa faceti salsa puneti ingredientele de mai sus in blender. Pasta obtinuta se numeste „Salsa”.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise