Piept de curcan la placa

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 catel de usturoi
  • 2 felii de piept de curcan
  • sare
  • piper
  • zeama de la o lamaie
  • oregano uscat-optional

Mod de preparare

Se prepara bucatile de carne condimentand cu sare,piper,oregano si zeama de lamaie.Usturoiul se taie marunt si se presara deasupra feliilor de carne inainte de a fi preparate.Se incinge placa 5 minute inainte si se adauga feliile de carne.Se intorc pe ambele parti pana devin aurii.Se pot servi cu garnitura de piure de cartofi sau cartofi prajiti.Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise