PIEPT DE PUI AFUMAT CU LEGUME

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Este o mancare satioasa si destul de repede de preparat.
  • 300 g pastrama din piept de pui, 1 conopida(cam 250g), 250 g broccoli, 150 g morcovi, 150 g telina radacina, 2 sau 3 fire de ceapa, o cescuta de ulei(mai gustos cu ulei de masline), sare, piper, zeama de lamaie( de la 2 lamai, dar atentie nu o adaugam toata odata, depinde de gustul fiecaruia)

Mod de preparare

Desfacem conopida si broccoli in buchetele, curatam morcovii si telina si le taiem rondele, respectiv cubulete. Aceste legume astfel pregatite si spalate le fierbem in apa cu sare. Dupa fierbere le scurgem de apa, le asezam intrun castron, adaugam ceapa taiata rondele, pastrama taiata cubulete, stropim cu ulei si zeama de lamaie.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise