PIEPT DE PUI AFUMAT CU LEGUME

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Este o mancare satioasa si destul de repede de preparat.
  • 300 g pastrama din piept de pui, 1 conopida(cam 250g), 250 g broccoli, 150 g morcovi, 150 g telina radacina, 2 sau 3 fire de ceapa, o cescuta de ulei(mai gustos cu ulei de masline), sare, piper, zeama de lamaie( de la 2 lamai, dar atentie nu o adaugam toata odata, depinde de gustul fiecaruia)

Mod de preparare

Desfacem conopida si broccoli in buchetele, curatam morcovii si telina si le taiem rondele, respectiv cubulete. Aceste legume astfel pregatite si spalate le fierbem in apa cu sare. Dupa fierbere le scurgem de apa, le asezam intrun castron, adaugam ceapa taiata rondele, pastrama taiata cubulete, stropim cu ulei si zeama de lamaie.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise