PIEPT DE PUI AFUMAT CU LEGUME

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 capatani de salata verde,
  • 200g.cascaval,(emmentaler)
  • 200g.pipept de pui afumat,
  • 1 castravete,
  • 5 rosii,
  • 1 legatura ridichi,
  • 1 conserva porumb(140g.);
  • Sos de iaurt cu mustar:
  • 1/2 pahar mic de iaurt,
  • 1 lingurita mustar,
  • un varf de cutit de zahar pudra ,
  • un varf de cutit de sare,
  • 1 lingura ulei,
  • 2-3 picaturi de otet balsamic;

Mod de preparare

1. Se spala salata si se rup frunzele.

2. Cascavalul si pieptul de pui se taie fasii.

3. Castravetele se spala si se taie in rondele.

4. Rosiile si ridichile se curata, se spala si se taie in felii.

5. Porumbul din conserva se scurge de zeama.

6. Se prepara sosul: se bate iaurtul cu o furculita. Se adauga mustarul, zaharul si sarea si se amesteca bine. Se toarna otetul si uleiul si se bat bine. Se pun toate deoparte.

7. Cu putin timp inainte de a servi salata, se amesteca toate ingredientele in salatiera si se serveste salata insotita de un vin alb sec.

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise