Piept de pui crocant

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Avem nevoie de:
  • 1 piept de pui
  • 2 oua
  • sare si piper dupa gust
  • 1 lingurita boia de ardei
  • 2 linguri de faina
  • 100 g fulgi de porumb

Mod de preparare

Ouale se bat bine impreuna cu sarea,piperul si boiaua de ardei. Se adauga faina si se omogenizeaza.

Fulgii de porumb se macina grosier.

Pieptul de pui taiat in bucati se trece prin amestecul cu ou si faina,pe ambele parti,apoi prin fulgii de porumb.

Se prajesc in uleiul bine incins,eu am folosit de palmier.Cand sunt gata se scot pe hartie absorbanta.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise