Piept de pui cu ceapa

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 2 cepe mari
  • masline
  • maioneza
  • sare
  • piper boabe
  • coriandru
  • foi de dafin
  • ulei
  • otet
  • Knorr Salad Dressing Grecesc

Mod de preparare

Se fierbe pieptul de pui si se taie cubulete. Pentru a prepara ceapa ai nevoie de o masura (marimea masurii depinde de cantitatea pe care doresti sa o prepari, în cazul de fata o cescuta de cafea este suficienta) de otet, una de ulei si doua masuri de apa. Adauga condimentele si lasa amestecul sa fiarba. Taie cepele pestisori si când apa fierbe scufunda-le acolo. Opreste focul si acopera oala cu un capac. Lasa ceapa acolo pâna se înmoaie apoi scurge-o bine. Amesteca puiul cu ceapa si adauga masline fara sâmburi taiate marunt. Asezoneaza totul cu sare, piper,Knorr Salad Dressing Grecesc si adauga maioneza. Orneaza salata cu fâsii de gogosar si frunze de patrunjel.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise