Piept de pui cu ceapa

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 2 cepe mari
  • masline
  • maioneza
  • sare
  • piper boabe
  • coriandru
  • foi de dafin
  • ulei
  • otet
  • Knorr Salad Dressing Grecesc

Mod de preparare

Se fierbe pieptul de pui si se taie cubulete. Pentru a prepara ceapa ai nevoie de o masura (marimea masurii depinde de cantitatea pe care doresti sa o prepari, în cazul de fata o cescuta de cafea este suficienta) de otet, una de ulei si doua masuri de apa. Adauga condimentele si lasa amestecul sa fiarba. Taie cepele pestisori si când apa fierbe scufunda-le acolo. Opreste focul si acopera oala cu un capac. Lasa ceapa acolo pâna se înmoaie apoi scurge-o bine. Amesteca puiul cu ceapa si adauga masline fara sâmburi taiate marunt. Asezoneaza totul cu sare, piper,Knorr Salad Dressing Grecesc si adauga maioneza. Orneaza salata cu fâsii de gogosar si frunze de patrunjel.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise