Piept de pui cu ciuperci si smantana

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 bucati piept de pui fara os/pulpe de pui dezosate
  • 300 g ciuperci champignon
  • 500 g smantana
  • 2 linguri ulei masline
  • 15 g unt
  • sare
  • piper

Mod de preparare

1. Taiem puiul julliene, il amestecam cu sare si piper si il punem la prajit in ulei la foc iute timp de aprox. 5-6 minute.

2. Adaugam ciupercile, taiate felii si le calim 3 minute.

3. Adaugam smantana si amestecam rapid pana da un clocot.

4. La final, adaugam untul si cateva fire de patrunjel. Potrivim mancarea de sare si piper.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise