Piept de pui cu ciuperci si smantana

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 bucati piept de pui fara os/pulpe de pui dezosate
  • 300 g ciuperci champignon
  • 500 g smantana
  • 2 linguri ulei masline
  • 15 g unt
  • sare
  • piper

Mod de preparare

1. Taiem puiul julliene, il amestecam cu sare si piper si il punem la prajit in ulei la foc iute timp de aprox. 5-6 minute.

2. Adaugam ciupercile, taiate felii si le calim 3 minute.

3. Adaugam smantana si amestecam rapid pana da un clocot.

4. La final, adaugam untul si cateva fire de patrunjel. Potrivim mancarea de sare si piper.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise