Piept de pui cu ciuperci si sos bechamel

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300g piept de pui dezosat
  • 1 conserva mica ciuperci
  • 500ml sos bechamel
  • 200ml smantana lichida
  • 1ceapa
  • 1catel usturoi sau praf de usturoi(dupa gust)
  • ulei,sare,piper

Mod de preparare

Se prajeste pieptul de pui taiat cubulete,cand e aproape rumenit se adauga ciupercile taiate bucatele,ceapa(taiata normal),praful de usturoi,condimente.Cand sunt gata,se toarna intr-un vas pentru cuptor(yena,portelan).Bechamel-ul se amesteca cu smantana,se condimenteaza cu sare si piper,se toarna peste pieptul de pui si se da la cuptor pana incepe sa clocoteasca.

Sosul se serveste cu spaghete.(e foarte bun)

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise