Piept de pui cu mango

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 1 mango
  • 2 oua
  • 3 linguri de smantana
  • 100 grame cascaval
  • 2 linguri de marar tocat
  • ulei, 1 lingurita de unt sau margarina, sare si piper

Mod de preparare

Se taie pieptul de pui ca pentru snitel si se bate. Se condimenteaza cu sare si piper. Se prajeste in putin ulei si se tapeaza cu el un vas de yena uns cu margarina sau unt.

Se bat 2 oua cu 3 linguri de smantana. Se adauga 2-3 linguri din aceasta compozitie peste pieptul de pui din vasul de yena. Se aseaza peste feliute subtiri de mango, dupa care se acopera iar cu 2-3 linguri de ou cu smantana. Se presara cascaval dat pe razatoarea fina. Se adauga restul de ou cu smantana si se presara cascavalul ramas. Peste se pune mararul tocat.

Se da la cuptor 20-30 de minute pana ce se rumeneste.

Se serveste cand e cald.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise