Piept de pui cu nuci pecan

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 piepturi de pui prajite sau facute pe grill, 2 castraveti mici, 1 ceapa rosie, 1 pahar nuci pecan
  • Sos 3 linguri sos soia, 1 lingurita radacina ginger razuita
  • 1 lingurita otet de vin rosu
  • 1 lingura zahar
  • 2 linguri ulei arahide
  • 1 lingura ulei sesam

Mod de preparare

Carnea prajita se taie in fisii subtiri si se pune intr-un bol. Castravetii se spala se taie la capete si apoi se taie ca si chibriturile (joulien). Se adauga la carne. Nucile se rup in bucati destul de mari si se adauga la carne si castraveti. Ingredientele sosului se amesteca se toarna peste carne. Se amesteca bine totul si se da la frigider.

Se serveste rece. Se poate servi pe o frunza de salata verde si peste, se poate presara patrunjel verde sau frunze de coriander proaspat.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise