Piept de pui cu nuci

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 bucati piept de pui prajite sau grill
  • 2 castraveti mici
  • 1 ceapa rosie
  • 1 pahar nuci pecan
  • Pentru sos:
  • 3 linguri sos soia
  • 1 lingurita radacina ginger razuita
  • 1 lingurita otet de vin rosu
  • 1 lingura zahar
  • 2 linguri ulei arahide
  • 1 lingura ulei sesam

Mod de preparare

Carnea prajita se taie in fasii subtiri si se pune intr-un castronel;

Castravetii se spala se taie la capete si apoi se taie ca si chibriturile. Se adauga la carne;

Nucile se rup in bucati destul de mari si se adauga la carne si castraveti;

Ingredientele sosului se amesteca si se toarna peste carne;

Se amesteca bine totul si se da la frigider.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise