Piept de pui cu soia si prune

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 buc file de piept de pui
  • sos de soia
  • ulei
  • 800 gr.prune
  • miere
  • 1 sticla 1/2 bere

Mod de preparare

Intr-o tigaie se pune ulei si sos de soia, dupa preferinta. Se asaza fileul din piept de pui si se introduce in cuptorul dinainte incins. Cind carnea s-a prajit, se curata prunele de simburi si se taie in doua. Se asaza linga fileurile de pui si se introduce din nou in cuptor pina se aburesc putin. Optional, carnea se unge cu miere si se stropeste cu bere.

Se serveste cald

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise