Piept de pui cu soia si prune

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 buc file de piept de pui
  • sos de soia
  • ulei
  • 800 gr.prune
  • miere
  • 1 sticla 1/2 bere

Mod de preparare

Intr-o tigaie se pune ulei si sos de soia, dupa preferinta. Se asaza fileul din piept de pui si se introduce in cuptorul dinainte incins. Cind carnea s-a prajit, se curata prunele de simburi si se taie in doua. Se asaza linga fileurile de pui si se introduce din nou in cuptor pina se aburesc putin. Optional, carnea se unge cu miere si se stropeste cu bere.

Se serveste cald

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise