Piept de pui cu unt si ciupercute calite cu usturoi

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 piepti de pui
  • 2 conserve de ciuperci taiate
  • 4 catei de usturoi
  • un fir de usturoi verde
  • ulei,sare,piper,o lingura de unt sau margarina

Mod de preparare

Aceasta este o reteta pe care eu o prepar atunci cand nu am mai mult de 30min la dispozitie.In plus este o mancare delicioasa,sanatoasa si fara prea multa bataie de cap.Pieptul de pui se taie filé si se condimenteaza cu sare si piper.Intr-o tigaie se pune la incins 2 linguri de ulei si una de unt sau margarina si se rumeneste puiul pe ambele parti.Se scoate pe farfurie.In aceasi tigaie se calesc ciupercutele(scurse de zeama)impreuna cu usturoiul taiat feliute si un praf de sare si piper timp de 5-10min la foc mediu.Se adauga langa pui.Asa de simlu.Sper sa va placa.POFTA BUNA!!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise