Piept de pui in crusta de cascaval si mascarpone

Timp pregatire
59 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 piepti de pui
  • ulei de masline
  • 1 pahar cu vin alb
  • 100 g cascaval
  • 2 linguri cu mascarpone
  • 1 ou
  • marar
  • sare
  • piper macinat

Mod de preparare

Pieptul de pui se dezoseaza , apoi indepartam pielea dupa care taiem fiecare bucata de carne in doua, pe lungime.Crestam din loc in loc fiecare bucata de carne si o asezam intr-un vas de ceramica sau orice alt vas care merge la cuptor.Stropim cu ulei de masline ,condimentam simplu cu sare si piper ,turnam vinul si dam la cuptor.

Tinem pana cand carnea se rumeneste usor

dupa care scoatem pieptii de pui pe o farfurie.

In timp ce carnea este la cuptor facem urmatorul amestec :radem cascavalul si il amestecam cu crema mascarpone ,cu oul si mararul(eu am avut marar uscat dar este de preferat cel verde......are o alta aroma).Amestecam bine dupa care fiecare bucata de carne o "tavalim" prin acest amestec.

Intr-o tava tapetata cu hartie de copt asezam carnea dupa care dam la cuptor.Tinem pana cand carnea formeaza o crusta aurie.

Servim cald acompaniat de o garnitura si o salata(eu am preferat o salata de sfecla rosie) .

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise