Se fierb cartofii timp de 20 de minute, se decojesc si se pun intr-o tava unsa cu ulei si se lasa pana este gata si pieptul de pui. Pieptul de pui se condimenteaza cu sare, piper si usturoi, se lasa 5-10 minute si apoi se pune in tava langa cartofi. Peste ei se pune 1 cana de apa, 1/2 pahar de vin, sare, piper si se da la cuptor; din cand in cand se mai stropesc cu sucul din tava. Smantana se amesteca cu mararul tocat marunt, cu usturoi granulat, sare, piper si se lasa la frigider pana sunt gata pieptul de pui si cartofii. Se scot pieptul si cartofii de la cuptor si se servesc calde impreuna cu sosul de smantana. Pofta buna.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise