Piept de pui la gratar cu cartofi la cuptor

Timp pregatire
1800 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un piept de pui
  • 6 cartofi
  • sos de usturoi

Mod de preparare

Pieptul de pui se condimenteaza si se frige pe gratar.

Cartofii ii tai felii groase de 1.5cm si ii pui intr-un vas pentru cuptor cu cateva picaturi de ulei si stropesti putin cu apa. Ii condimentezi dupa gust si ii lasi la cuptor pana prind o usoara crusta deasupra.

Servesti impreuna cu pieptul de pui, alaturi de sos de usturoi. Sau ceva acritura, de ce nu...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise