Piept de pui marinat

Timp pregatire
300 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 4 fileuri de piept de pui
  • - 1 ardei verde
  • - 1 ardei rosu
  • - 2 cepe
  • - 4 linguri de paprika dulce
  • - 200 ml ulei de masline
  • - sare, piper
  • - 1/2 lamaie

Mod de preparare

Taie pieptul de pui in fasii subtiri, iar ardeiul si ceapa julien.

Amesteca puiul, ardeiul, ceapa . Presara sare si piper, adauga uleiul si sucul de lamaie si amesteca. Lasa la marinat 3-4 ore.

Prajeste pe o plancha fierbinte sau, daca nu ai, in tigaie.

NOTA:

JULIÉN s.n. În gastronomie, alimente (legume, ciuperci, trufe, coajă de citrice etc.) tăiate în fâşii subţiri, lungi de circa 3 cm; în expresii: julien de...; tăiat julien. Din fr. julienne.(DEX)

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise