Piept de pui marinat

Timp pregatire
300 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 4 fileuri de piept de pui
  • - 1 ardei verde
  • - 1 ardei rosu
  • - 2 cepe
  • - 4 linguri de paprika dulce
  • - 200 ml ulei de masline
  • - sare, piper
  • - 1/2 lamaie

Mod de preparare

Taie pieptul de pui in fasii subtiri, iar ardeiul si ceapa julien.

Amesteca puiul, ardeiul, ceapa . Presara sare si piper, adauga uleiul si sucul de lamaie si amesteca. Lasa la marinat 3-4 ore.

Prajeste pe o plancha fierbinte sau, daca nu ai, in tigaie.

NOTA:

JULIÉN s.n. În gastronomie, alimente (legume, ciuperci, trufe, coajă de citrice etc.) tăiate în fâşii subţiri, lungi de circa 3 cm; în expresii: julien de...; tăiat julien. Din fr. julienne.(DEX)

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise