Piept de pui umplut

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Ingrediente pentru 2 persoane:
  • -2 bucati piept de pui
  • -100 g cascaval
  • -2 castraveti murati
  • -1 morcov fiert
  • -2 rosii
  • -sare,piper
  • -putina faina
  • -2 oua
  • -pesmet
  • -susan

Mod de preparare

Se bate pieptul de pui si se condimenteaza.In margine se aseaza o fasie de castravete murat,apoi una de cascaval,din nou una de castravete.Peste se adauga 2 fasii subtiri de morcov fiert si 2 felii rotunde de rosie.Se ruleaza pieptul de pui dinspre marginea cu legume spre celalalt capat.

Se da pieptul de pui prin faina,ouale batute si pesmet amestecat cu susan.Se coc in ulei incins.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise