Piept la gratar cu legume

Pieptul dezosat, feliat, se pune intr-un bol, se amesteca bine cu sare, piper.

Timp pregatire
105 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 1 punga legume mexicane
  • sare
  • piper
  • 1/2 lamaie
  • condimente pentru gratar
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita unt
  • 20 ml vin alb

Mod de preparare

Pieptul dezosat, feliat, se pune intr-un bol, se amesteca bine cu sare, piper, condimente pentru gratar, ulei de masline si 1 lingura zeama de lamaie; se acopera si se lasa la frigider cateva ore, dar bine ar fi pana a doua zi.

Intr-un vas cu unt pe foc, se pun legumele fara sa fie dezghetate, se adauga 20ml vin alb, se lasa sa fiarba, iar dupa ce a scazut sosul, se condimenteaza cu sare si putin piper.

Bucatile de carne se pun pe gratarul de tefal, iar dupa ce se rumenesc pe ambele parti, se servesc pe farfurie, alaturi de legume.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise