Piftele

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg carne tocata vita+porc
  • 1 ceapa
  • 2 oua
  • 3 cartofi
  • 2 felii de paine
  • patrunjel, marar
  • usturoi
  • piper
  • sare
  • faina
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Se pune carnea intr-un castron, se adauga ceapa taiata cubulete.

Se pun la fiert cartofii. Dupa ce sunt fierti bine se zdrobesc (ca la piuree dar fara sa adaugati nimic lichid) si se adauga peste carne. Painea se uda, se stoarce si se pune peste compozitia anterioara. Se adauga oualele, verdeata, usturoiul, sarea si piperul.

Se fac piftelute (mai mici sau mai mari), se dau prin faina si se prajesc in baie de ulei.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise