PILAF CU PIPOTE DE PUI

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -1kg pipote pui
  • -3 morcovi
  • -1 telina
  • -1 ceapa
  • -1 cana de orez
  • -3 cani de supa
  • -1 lingura de patrunjel
  • -sare, piper

Mod de preparare

Pipotele de pui spalate si curatate se fierb in apa cu sare. Morcovii, telina si ceapa se taie cubulete. Cand pipotele au fiert se amesteca cu orezul, morcovii, telina, ceapa si patrunjelul taiat fin, se adauga cele 3 cani de supa se condimenteaza si se lun la cuptor la foc potrivit ptr 30 minute.

Enjoy!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise