Pilaf cu prune uscate

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • -250 g prune uscate
  • -200 g orez
  • -5 linguri ulei
  • -1 ceapa
  • -2 cesti apa
  • -3 linguri zahar
  • -sare

Mod de preparare

Se spala foarte bine prunele si orezul, iar ceapa se taie marunt. Intr-o cratita se pun uleiul si ceapa la foc mic sa se inmoaie ceapa. Se adauga sare, zahar, prunele, 2 cesti apa si se lasa sa fiarba. Cand apa a scazut la jumatate se pune orezul si se lasa sa fiarba 20 de minute. Se serveste cald, dar este bun si rece.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise