piure de cartofi

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6-8 cartofii medii,
  • o ceasca de lapte fierbinte, 50 de grame de unt, sare, praf de usturoi

Mod de preparare

Se fierb cartofii, curatati de coaja si taiati cubulete, adaugand la fiert si putina sare.

Cand sunt gata fierti, se rastoarna intr-un castron in care putem folosi mixerul, dupa ce au fost scursi bine de apa!

Deasupra punem repede, cat sunt fierbinti, untul, praful de usturoi si inca putina sare, daca este nevoie.

Incepem sa mixam.

Cand s-au omogenizat, incepem sa turnam in \'portii\" mici, laptele fierbinte.

Gata!!!

E delicios, aroma de usturoi il face unic!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise