Piure de spanac

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -1 kg spanac
  • -50 g unt
  • -1 praf de sare
  • -apa
  • -1 lingura faina
  • -1/2 pahar lapte

Mod de preparare

Se fierbe spanacul in apa cu sare.Spanacul se fierbe descoperit ca sa-si pastreze culoarea verde.Se scurge,se toaca bine pe un fund de lemn,se pune in cratita,se amesteca cu untul,cu faina,cu laptele si se lasa sa fiarba amestecand pana se ingroasa.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise