Pizza

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • aluat:
  • 1 ceasca mare de apa calduta
  • drojdie ( cat o nuca)
  • 1 lingurita de zahar
  • 2 lingurite de sare
  • putin ulei
  • faina cat cuprinde
  • umplutura:
  • cascaval
  • sunca afumata
  • ciuperci
  • ardei verde in felli
  • bulion de rosii
  • sare, piper, cimbru, unt de masa

Mod de preparare

- se pregateste un aluat din toate ingredientele

-se lasa sa cerasca pana se dubleaza

-se intinde o foaie in tava unsa

-se pun ingredientele din umplutura peste foaia intinsa pe straturi incepand cu bulionul de rosii,cascavalul ras,sunca taiata in cubulete,ciupercile,ardei,sare,piper,cimbru si unt in bucatele mici imprastiate in tava

-se coace la un cuptor preancalzit 170 grade,pana se rumeneste si se desprinde aluatul de pe tava

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise